Videoskandali/ Krimet e Rënda lënë në burg gjyqtarin Roland Hysi dhe psikologen

0
243

Gjyqtari Roland Hysi dhe psikologia Elona Mecani, u lanë në burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda të cilët u përfshinë në një aferë korruptive që u publikua disa ditë më parë në një emision investigativ.

Mecani dyshohet se bënte rolin e sekseres, ndërsa në videon e bërë publike, gjyqtari Hysi,  mori 500 euro, ndërsa kërkonte nga denoncuesja edhe favore seksuale.

Seanca te Krimet e Rënda u zhvillua me dyer të mbyllura dhe zgjati rreth 2 orë. Ata akuzohen për “Korrupsion pasiv i gjyqtarëve dhe prokurorëve”, si dhe për “Ushtrim të ndikimit të paligjshëm të funksionarëve”.