Vlorë/ Pezullohen nga puna 5 punonjës të ALUIZNI-t

0
55
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Me Urdhër të prokurorisë janë pezulluar nga puna 5 punonjës të ALUIZNI-t në Vlorë.

Janë pezulluar zyrtarët Denis Metaj, Artan Beqiri, Erald Yzeiri, Danjela Kondaj dhe Xhilda Korrkaj

Pezullimi pasi legalizuan një ndërtesë pa leje në pronën e Myzejen Zyrkajtasi legalizuan një ndërtesë pa leje në pronën e Myzejen Zyrkajt

Zjarr Tv Ad