Vlore:Nje numer i konsiderueshem pasagjeresh ne port

0
5

494 pasagjere ne ardhje ,ne dalje 251 shtetas nga pika e kalimit te kufitit ne portin e Vlores ne nje jave. Prej rinisjes se levizjes se pasagjereve, edhe pse ne menyre te kufizuar ,kjo jave ka shenuiar levizje pasagjeresh ne portin e Vlores. Dita e sotme ka shenuare dhe numrin me te larte te ardhurve,shifer qe ka shkuiar ne 234 shtetas,qe kane mberritur me tragetet e ,linjes Vlore-brindisi.  Shefi i perpunimit te trageteve, Festim Skendaj konfirmon se me rihapjen e levizjes gjate kesaj jave ka rinisur fluks i lehte,por gjithsesi gjithcka kryhet ne menyre te kufizuar per opasagjeret,percaktuare dhe ne udhezimet perkatese.Sipas Skendaj mbetet ne vemdnje respektimi i te gjithe protokollit te mionistrise se shendetsise,per shkak te situates nga Covid 19. Natyrisht levizja e pasagjereve do te vijoje ne keto kushte,por duke respektuar te gjitha masat e percaktuara.