Vlore:rruga e ish-ushqimores

0
2173
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Rreth 1 km rruge,e kthyer ne shqetesim per dhjetra biznese,banore te lagjes,por edhe per nje nga shkollat 9 vjecare te qytetit,tashme ne faze rikonstruksioni. Punime te cilat aktualisht jane duke u kryer nga firma zbatuese B 93 shpk,nderkohe q aktualisht ka perfunduar faza e pare e punimeve,ndersa ne muajin janar pritet te nise loti i dyte i punimeve ne kete segemnt rrugorr. Behet fjale per rrugen e ish ushqimores ne Vlore,ndodhur prane nje komuniteti te gjere banoresh,nderkohe qe shume prane ndopdhet edhe nje shkolle 9 vjecare,aty ku per shkak te gjendjes se rruges,disa here eshte pezulluar edhe procesi mesimor. Punimet jane ndjekur ne terren gjate paradites se shtunes edhe nga kryetari i bashkise Vlore Dritan Leli,per te cilin behet fjale per nje segment rrugor shume te rendesishem,pasi do ti jape zgjidhje nje problematike disa vjecare qe zgjat per banoret dhe komunitetin e kesaj zone . Problematikat ne zone kane qene prezente gjate viteve te fundit,per nje segement rrugor qe pavarsisht se nuk behet fjale per nje gjatesi te konsiderueshme ,ishte kthyer ne nje shqetesim real per zonen ne fjale. Tashme eshte drejt perfundimit faza e pare e punimeve,ndersa parashikohet qe vec asfaltimit,investimi te preke edhe gjelberim edhe ndricim ne te gjithe gjatesine e saj. Rbig_foto_rruga_web vlore-6ruga e ish ushqimores ka qene ne gjendje totalisht te amortizuar prej disa vitesh,duke u kthyer thuajse ne nje rruge te pakalueshme per shkak te gjendjes se saj.

Zjarr Tv Ad