Vodafone Albania bëhet sponsor zyrtar i skuadrës kombëtare të futbollit

0
13

Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, z. Armando Duka falenderoi Vodafone Albania për mbështetjen që po i jep ekipit Kombëtar:

“FSHF dhe Vodafone Albania kanë një histori të gjatë bashkëpunimi. Ndoshta jo rastësisht kemi të përbashkët ngjyrën e kuqe por dhe vendosmërinë për të arritur rezultate sa më të larta. Prej Vodafone Albania, që është sot lider në tregun shqiptar, FSHF nuk do të përfitojë vetëm mbështetjen financiare por edhe mentalitetin e liderit, e fituesit. Jemi në prag të një edicioni shumë të rëndësishëm, të eliminatores 2020. Uroj që të kemi fillimin e mbarë me ndeshjen ndaj Turqisë e që kjo marrëveshje të na sjellë fat”.

Në fjalën e  tij përshëndetëse, Drejtori i Përgjithshëm i Vodafone Albania, z. Achilleas Kanaris, tha: “Jemi shumë krenarëqë nisim këtë partneritet me ekipin Kombëtar shqiptar. Në çdo vend ku ne operojmë, nuk duam të konsiderohemi vetëm si një kompani e madhe, por edhe si investitorë të vazhdueshëm në gjithçka që ka rëndësi për komunitet. Per ne ishte shumë e thjeshtë t’i thonim po këtij sponsorizimi, duke parë se skuadra Kombëtare e Futbollit është pikërisht ajo që i bën shqiptarët krenarë, të bëhen bashkë, të qajnë, të lumturohen, të brohorasin. Pjesë e bukur e këtij bashkëpunimi është padiskutim përdorimi i teknologjisë, që u mundëson fansave të jenë gjithnjë të lidhur me skuadrën e tyre të zemrës, kur janë në fushë por edhe jashtë saj. Ju uroj suksese në ndeshjen me Turqinë dhe në vijim, drejt kualifikimit”.

Në një kohë kur teknologjitë e reja janë të dizajnuara për t’u ofruar klientëve përvoja më të bukura, Vodafone ofron rrjetin më të mirë për të mbështetur këto përvoja. Partneriteti me skuadrën kombëtare të futbollit është një tjetër shembull i përgjegjshmërisë së biznesit dhe angazhimit të saj për t’u gjendur pranë nevojave të klientëve, edhe përtej komunikimit.