Votim rekord në sondazh: Ja kë duan Shqiptarët të dal nga Big Brother por produksioni do të….

0
1196
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Pas 90 ditësh, sot do të jepet rezultati i nominimit më të fortë brenda shtëpisë së BBV2, një nomimin ‘kok më kok’ midis Oltës dhe Kiarës.

Nga njëra anë Olta cilësohet si një nga lojtaret më të forta dhe nga ana tjetër Kiara është në qendër të vemendjes përmes romancës me Luizin.

Gjërat u komplikuan pas deklaratës së Luizit i cili u vetëshpall në nominim, duke nxitur fansat e tij të votonin për qëndrimin e Kiarës në shtëpi, duke theksuar disa herë që nëse Kiara do të eliminohej, ai do të dalë nga shtëpia. Por duket se Kiara i ka ndryshuar mendim, duke e bindur që ai duhet ta vazhdojë lojën deri në fund.

Njerëzit në rrjet janë ndarë në dy grupe për nominimin e sotëm, në këtë mënyrë nuk mund të mungojë një sondazh, rezultatin e së cilit do e japim pak para vendimit.

Në sondazhin e bërë nga grupi Sondazhe në Shqipëri kanë votuar nëe total mbi 4100 votues ku në total 3400 kanë votuar të dal Olta ndërsa 742 që të largohet Kiara.

75% e të anketuar dëshirojnë që sonte të dal Olta por mbetet për tu parë kush do të dal sonte midis Oltës dhe Kiarës pasi kurr nuk ka pasur transparencë për votat dhe vendos produksioni

Zjarr Tv Ad