Vuçiç kërcënohet

0
46

Në qytetin e Jagodinës janë shfaqur disa grafite kërcënuese për presidentin serb, Aleksandar Vuçic. Presidenti i Serbisë, është kërcënuar me vdekje gjatë ditës së sotme.

Siç shkruajnë mediet serbe, në rrugën “Princi Lazar”, në Jagodinë, ishin bërë disa grafite të drejtuar për Aleksandar Vuçiqin.“Vdekje për Vuçiqin dhe bashkëpunëtorët e tij”, shkruhej në këtë grafit. Deri më tani siç raportojnë mediet serbe ende nuk dihet autori i këtij grafiti kërcënues.