Xhinset që parfumosin pordhët

0
643
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
mens-jeans-500x500
Pas silenciatorit te pordheve një shpikje e re vjen në ndihmë të atyre që vuajnë nga gazrat ose pjerdhurumi – sic e perdor nje aktor shqiptar.Bëhet fjalë për xhinse të veçanta, speciale, sigurisht te krijuar me një pëlhurë të veçantë që thith erën e pordhëve.

Kompania britanike e cila ka krijuar këto xhinse ka nisur edhe një linjë të tërë të veshjeve, të quajtur Shreddies, që përfshin mbathje, pantallona të shkurtra, pizhame dhe pantallonat e sipërpërmendura xhins. Tashmë askush nuk duhet të ketë turp për të lëshuar gaz në publik.

Nuk ka gjithashtu asgjë që ndryshon estetikisht këto xhinse dhe pantallona të shkurtra nga veshjet normale dhe të zakonshme që ne gjejmë në supermarkete. Dallimi qëndron vetëm në materialin, copën, e cila përmban fibra të veçanta të karbonit dhe një substancë të quajtur Zorflex, e cila e mban erën.

Copa e qymyrit është qepur në mes të shtresave të xhinsit dhe riaktivizohet në çdo larje. Çdo palë e veshjeve është testuar nga një grup shkencëtarësh dhe rezultatet janë gjithashtu botuar në një revistë shkencore. Pjerdhshi me të mira në të gjitha rastet grin emoticon !
Zjarr Tv Ad