Tuesday, October 27, 2020
Ballina Aktualitet Yuri Kim mesazh të fortë politikës Shqiptare

Yuri Kim mesazh të fortë politikës Shqiptare

0
60

Në ditën ndërkombëtare të demokracisë, ambasadorja amerikane në vendin tonë Yuri Kim, ka një mesazh për politikën shqiptare.

Ajo shprehet se çdo qytetar ka të drejtë të marrë pjesë në proceset e vetëqeverisjes.

Përmes një postimi në Twitter, Kim shkruan se demokracitë janë të përgjegjshme para qytetarëve të tyre.

Postimi i ambasadores Kim në Twitter

”Çdo qytetar ka të drejtë të marrë pjesë në proceset e vetëqeverisjes demokratike. Demokracitë janë të përgjegjshme para qytetarëve të tyre. Ata respektojnë Sundimin e Ligjit, mbrojnë jetën dhe pronën, dhe respektojnë liritë, dinjitetin dhe barazinë e çdo personi.”