Yuri Kim përshëndet vendimin e Bashës: Presim nga liderët e tjerë të njëjtën udhëheqje

0
497

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim përshëndet vendimin e PD dhe Bashës për të përfunduar Reformën Zgjedhore. Kim bie dakord me këtë vendim dhe gatishmëri ndërkohë që pret edhe liderët e tjerë të kenë të njëjtën gatishmëri udhëheqjeje.

STATUSI NGA YURI KIM

Ne mirëpresim vendimin e Kryetarit të PD Lulzim Basha për të përfunduar reformën zgjedhore. Ne mezi presim liderë të tjerë që tregojnë udhëheqje të ngjashme.