Zarfi i zi për daljen e Luizit?! Banorët zbërthejnë përmbajtjen Kiara shpërthen në lot

0
3553
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ditën e djeshme nga Big Brother u dha një lpjë që favorizonte vajzat e shtëpisë nëse nuk do të reagonin ndaj djemve. Gjatë lojës Luizi ka ngushtuar Kiarën në një cep të shtëpisë duke mos e lën të lëviz po ashtu ka bërë që të humbnin

Pas këtij momenti Kiara është ndier shumë e rënduar psikologjikisht dhe ka debatuar me Luizin dhe ka shpërthyer në lot. Kjo ka sjelle dhe prishjen e çiftit dhe akuzat e banorëve për dhunë psikologjike.

Në vazhdimësi të programit disa orë para primet në shtëpi është futur zarfi i zi. Banorët kan mbetur të habitur dhe në bisedat mes tyre kanë cituar se zarfi është për dënim për Luizin

Si në rastin e Kejvinës pritet përjashtimi i Luizit për skena dhune por në këtë rast Luizi nuk e pranon se ka dhunë pasi e ka bërë për lojë dhe i ka qëndruar pranë Kiarës gjithmonë.

Ky është një moment që produksioni dëshiron ta godas pas famës së madhe që Luizi ka marrë dhe e vetmja mënyrë për të nxjerr Oltën fituese është kjo përjashtimi i Luizit

Luizi e ka kuptuar çfar përmban zarfi dhe i është drejtuar Kiarës me fjalët “ Ja arrite qëllimit” kjo ka mjaftuar që Kiara që ndihet në faj nësë Luizi përjashtohet të shpërthej në lot

Zjarr Tv Ad