Zbulohet kafsha më e vjetër

0
49
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ky peshkaqen lindi gjatë një periudhe kohore të shënuar kur epoka e kolonializmit po arrinte kulmin e intensitetit në vitet 1600 dhe u konsiderua si një peshkaqen adoleshent atëbotë. Rreth kohës që ndodhi në Revolucionin Amerikan në vitet 1770, ky peshkaqen i veçantë do të ishte një i rritur dhe vazhdoi të jetonte gjatë të dy luftërave botërore.Arritja e një moshe pothuajse 400 vjeçare nga peshkaqeni, bëri që të thejë një rekord të ri për jetëgjatësi, njoftojnë shkencëtarët. Kjo jetëgjatësi tejkalon elefantin më të vjetër të vërejtur ndonjëherë, Lin Wang, i cili vdiq në moshën 86 vjeçare.

Zjarr Tv Ad