Zbuloni arsyen pse familja mbretërore nuk mban rripat e sigurimit në makinë

0
36
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Sipas portaleve të huaja, familja mbretërore ka një arsye shumë të fortë për këtë veprim dhe kjo ka të bëjë më sigurinë e tyre personale.Ish-oficeri i familjes u shpreh se ata nuk e përdorin rripin e sigurisë në mënyrë të tillë që të kenë mundësi të largohen me shpejtësi nga çdo ngjarje që mund të ndodhë. Është një arsye sa e çuditshme aq dhe logjike, pasi kjo formë sigurie të jep më shumë kohë për tu arratisur, ndërkohë që herë pas here rripat e sigurisë ngecin dhe s’mund t’i lëvizësh.

Zjarr Tv Ad