Secili nga ne ka dashuri brënda qënies së tij, por jo të gjithë e shprehin në të njëjtën mënyrë. Dashuria shpesh shprehet në varësu të shenjës së horoskopit që ju bëni pjesë.

Gaforrja:

Ata përpiqen t’i kënaqin të gjithë, duke harruar të kujdesen për veten. Gaforret jetojnë përmes të dashurve të tyre. Është pjesë e personalitetit të tyre dhe ata janë krenarë për të. Nuk ka asgjë të keqe me përpjekjen për t’i kënaqur të gjithë.