Zbuloni të dashurën perfekte sipas horoskopit.

0
58

E besoni ose jo, pranojeni që të paktën një herë ju ka rezultuar e vërtetë diçka që ka parashikuar horoskopi. Bazuar në karakteristikat e përgjithshme të femrave “Italiafeed”, ka listuar të gjitha shenjat. Gjejeni edhe ju veten se ku jeni.

Vendi i 12-të: PESHQIT
Vendi i fundit i nderit është i zënë nga Peshqit, edhe pse janë aq të dhënë pas kënaqësive seksuale sa peshqit. Por kjo cilësi luan një lojë të hidhur me peshqit, ose më sakt më të dashurit e tyre, të cilët fillimisht duhet ta sjellin në formë.
Vendi i 11-të – VIRGJËRESHA
Nëse Virgjëresha nuk është e kënaqur, detyron partnerin të bëjë seks derisa të arrijë kënaqësinë. Një partneri që nuk i jep kënaqësinë e duhur, Virgjëresha nuk i jep një shans të dytë.
Vendi i 10-të: BRICJAPI
Bricjapët, siç mund të mendojnë shumë vetë, janë indiferentë ndaj seksit në përgjithësi. Gruaja e re- Bricjap agjendës së saj të përditshme do t’i shtojë edhe gëzimet e dashurisë.
Vendi i 9-të: GAFORRJA
Seksi me Gaforren mund të karakterizohet i gjithi në tri fjalë: i gjatë, i shijshëm, fantastik. Është gjë e mirë kur Gaforrja është në humor, në të kundërt duhet të dorëzoheni se nuk do ndodhë kurrë në ato rrethana.
Vendi i 8-të: DEMI
Fillo të tregosh ‘lojëra rinore’ dhe pasion të shfrenuar. Demi nuk i do gjërat e komplikuara. Atyre u pëlqen të bëjnë gjithçka për të qenë të thjeshta dhe pa komplikime. Gruaja e re-Dem është një maratonë teknike dhe pret të njëjtën gjë nga partneri. Pas seksit, duhet të flasësh, ndryshe ajo do ndjejë se është viktimë e një mashtrimi. Madje do të hakmerret.
Vendi i 7-të: LUANI
Luanesha ka sigurisht, nevojë për t’u organizuar nga kënaqësitë e nevojshme që ka një aktore teatri. Ajo e nis lojën shumë para orës së caktuar. Nis joshjen e një partneri që do ta njohë në publik, në mënyrë që të mos ‘godasë’ vetëm tek njëri, por tek të gjithë të pranishmit.
Vendi i 8-të: UJORI

Një vend nderi në horoskop është i zënë nga Ujori, të cilët nuk duan kurrë të bëjnë seks. Në fakt duan dhe madje duan një dashuri të madhe dhe të pastër.
Vendi i 5-të: DASHI
Vajza-Dash që është thellësisht e bindur se duhet të ishte në vend të parë. Kjo do të ishte absolutisht e vërtetë nëse do vinim me një vlerësim të tipit: “Vajza më delikate në botë.”
Vendi i 4-t: BINJAKET
Vajza e shenjës së Binjakëve është e predispozuar për aventura të shpejta. Partnerët hipotetikë për gëzimet e natës qëndrojnë gjatë me Binjakët dhe kontrollohen me kujdes prej tyre.
Vendi i 3-të: SHIGJETARI
Damat e reja-Shigjetar bëjnë dashuri gjithnjë me gëzim të sinqertë. Askush tjetër nuk di t’i vlerësojë kënaqësitë mishtore aq mirë.
Vendi i 2-të: AKREPI
Guru e seksit. Di gjithçka. Mund të bëjë gjithçka. Me pak fjalë, kjo është dashnorja më e mirë që mund të imagjinosh. Në shtrat, Akrepi mendon para së gjithash për veten dhe kush nuk adaptohet…nuk është problem.
Vendi i 1-rë: PESHORJA
Vendi i parë, medalja e artë dhe titulli si ‘Dashnorja më e mirë’ e horoskopit i shkon Peshores. Partnerët e Peshores zgjedhin me shumë kujdes dhe ndryshojnë shumë rrallë.