Zgjedhjet në ASH/ “Krejt i pavarur”, Artan Fuga ironizon Gjinushin

0
4

Zgjedhjet në Akademinë e Shkencave janë shoqëruar me akuza dhe kundër akuza mes palëve politike, ndërsa në këtë çështje janë përfshirë edhe akademikët.

Ajo që shihet si pika më e nxehtë e problemit është emri i kandidatit të vetëm, Skënder Gjinushi.  Akademiku dhe pedagogu, Artan Fuga, ka reaguar me ironi në rrjetet sociale, ku thotë se është e çuditshme kur politikani me eksperiencë 30-vjeçare  krejt papritur bëhet “akademik i pavarur”.

Zgjedhjet në Akademinë e Shkencave janë shoqëruar me akuza dhe kundër akuza mes palëve politike, ndërsa në këtë çështje janë përfshirë edhe akademikët.

Ajo që shihet si pika më e nxehtë e problemit është emri i kandidatit të vetëm, Skënder Gjinushi.  Akademiku dhe pedagogu, Artan Fuga, ka reaguar me ironi në rrjetet sociale, ku thotë se është e çuditshme kur politikani me eksperiencë 30-vjeçare  krejt papritur bëhet “akademik i pavarur”.