Zgjedhjet në Kavajë, KQZ informon Nishanin

0
435

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është mbledhur ditën e sotme, ku ka diskutuar për situatën e krijuar pas tërheqjes së kandidatëve nga zgjedhjet në Kavajë. KQZ-ja ka vendosur që të informojë Presidentin Nishani dhe më pas do marrë një vendim lidhur me këtë çështje.