Zhvillimet më të fundit në politikën shqiptare!/Zbulohet lëvizja e socialistëve në javën e parë të tetorit

0
32

Në javën e parë të tetorit do të mbahet asambleja e Partisë Socialiste, e cila ishte shtyrë disa herë me radhë në verën që lamë pas.

Ajo do organizohet në 3 rajone, një në Shkodër, Fier dhe Tiranë për të bërë të mundur respektimin e masave anti-Covid dhe do të lidhen me njëra tjetrën online, ku do të njoftohen dhe vendimet.

Prej kohësh flitej se në mbledhjen e asamblesë do të njoftoheshin dhe ndryshime në qeveri.