Zhytet nudo në lumë në temperaturën -9 gradë

0
1519

Kjo notare e guximshme bën stërvitje çdo fundjavë duke notuar nudo në një nga lumenjtë më të ftohtë në Evropë në temperaturat -9 gradë celcius. Inna Vladimirskaya zhytet në brigjet e lumit Dnieper,  në Kiev të Ukrainës, çdo mëngjes të së dielës dhe vrapon lakuriq përgjatë brigjeve me dëborë të lumit. 32 vjeçarja thotë se ajo dhe bashkëshorti i saj e realizojnë ritualin e çuditshëm për më shumë se 9 vite dhe ky është sekreti për të mbetur i ri dhe i shëndetshëm. Ushtrimet e saj fizike në temperatura të ulta u kapën në foto nga fotografi çek, David Tesinsky, i cili kishte dëgjuar për ritualin e saj të çmendur nga vendasit që e shohin atë të lahet çdo fundjavë.

***MANDATORY BYLINE***PIC FROM David Tesinsky / Caters News – (PICTURED: Inna Vladimirskaya , 32, from Kiev, Ukraine in the Dnieper river,Kiev, Ukraine in minus temperatures as she believes it will improve her health. PIC TAKEN ON 04/03/18) – This brave swimmer certainly has a brrracing workout each weekend she skinny dips in one of the coldest rivers in Europe which regularly plummets to temperaturess of -9C.Inna Vladimirskaya, 32, strips off on the banks of the Dnieper river, in Kiev, Ukraine, every Sunday morning, and takes a swim after jogging along the snowy banks of the river in the nip. The thrill-seeker says shes been carrying out the bizarre ritual for nine years often alongside her husband because she believes the freezing temperatures keep her looking young and healthy.SEE CATERS COPY