Zjarr në afërsi të bazës së Pashalimanit

0
14

Një kullotë është përfshirë nga zjarri në Orikum në dalje të qytetit, në rrugën që të çon në Pashaliman.

Pranë zjarrit që ka përfshirë kullotën, gjenden banesa dhe biznese.

Burimet paraprake raportojnë se nuk ka të lënduar, e ndërsa flakët e zjarrit favorizohen nga era.