Zjarri në malin e Shëngjinit rrezikon banesat, banorët të frikësuar

0
2

Zjarri që ka përfshirë malin e Shëngjinit vazhdon të jetë aktiv. Banorët shprehen të shqetësuar se flakët po rrezikojnë banesat dhe varrezat afër vatrës së zjarrit. Prej orës 22:00 të mbrëmjes së djeshme, zjarret vijojnë të jenë aktive në malin e Shëngjinit.

Zjarrfikësit janë vendosur pranë zonës së banuar pasi ndërhyrja në mal është e pamundur për shkak të terrenit malor.