Zjarri në spitalin e Durrësit

0
34

Pamjet e e mëposhtme tregojnë dramën që përjetuan mbrëmjen e kaluar, të sëmurët në spitalin e Durrës, për shkak të zjarrit në mesantë që doli linjat elektrike. Prindër shihen në foto që ngrenë në krah fëmijët e sëmurë në mes të natës dhe vrapojnë të dalin nga godina, të sëmurë që hiqen zvarrë me ndihmën e infermierëve, shkallëve.