Izolohen në regjim të posaçëm anëtarët e grupit “Avdylaj”

0
70

Izolohen në regjim të posaçëm anëtarët e grupit “Avdylaj”. Me vendim të Drejtorit të Burgjeve janë vendosur në regjimin e posaçëm të paraburgosurit Hajri Seferi dhe Astrit Avdyli. Mësohet Drejtori i Burgjeve, Ismailaj ka vendosur në regjimin e posaçëm Altin Avdyli, Saimir Gjepali dhe Giovani di Cosimo. Burimet bëjnë me dije se 5 të paraburgosurit kanë goditur dhe kërcënuar punonjësit e Policisë së Burgjeve