Aksion i ‘task forcës’ në transportin rrugor

0
211

Task-Forca e Transporti Rrugor është hehdur në aksion për kontrollin dhe monitorimin  e çdo subjekti që shfrytëzohet ekonomikisht!  Respektimi i kritereve të transportit të mallrave është detyrim për çdo subjekt, – ka theksuar sot kjo njesi, ndaj iu ka bërë thirrje qytetarëve: “ Denonconi për çdo rast të evidentimit të problemeve, anomali të transportit rrugor, mjete ndotëse, akte korruptive apo abuzive nga punonjësit tanë”.