Anton Martini, prokurori i tretë që kandidon për t’u bërë pjesë e SPAK

0
20
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kandidati i tretë për t’u bërë pjesë e Prokurorisë së Posaçme, apo siç njihet ndryshe SPAK, është prokurori i Krimeve të Rënda, Anton Martini.

Martini ka qenë Prokuror në Shkodër, i cili në qershor të 2018 u transferua nga Kryeprokurorja Arta Marku në Prokurorinë e Krimeve të Rënda.

Dy kandidatët e tjerë janë Besnik Muçi dhe Klodian Brahosi si kandidat për t’u bërë pjesë e strukturës së re të SPAK.

Në strukturën e SPAK do të jenë 15 prokurorë, ndërsa afati për dorëzimin e dokumentave përfundon pas dy javësh.

 

Zjarr Tv Ad