Thursday, October 29, 2020

Lajmet e fundit

Shkolla u mbyll nga Covidi

0
Shkolla Sotir Gurra u mbyll ditën e djeshme për shkak të rasteve me Covid-19 mes mësuesve dhe nxënësve. Drejtoria Arsimore Rajonale njoftoi se do...