Itali/ Shqiptari rreh pronarët e restorantit

0
36
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Mediat fqinje raportojnë se 32-vjeçari kishte shumë arsye që të zemërohej, por e ka tepruar teksa ka ushtruar dhunë ndaj një burri dhe një gruaje, duke i çuar ata në spital. Për pasojë ai është arrestuar nga policia. Shqiptari kishte shkuar në restorant për të marrë paratë që ata ia kishin për t’’ia dhënë. Më herët 32-vjeçari kishte kryer disa punime në objekt, por pronarët italianë refuzojnë që t’ia japin. Si pasojë e kësaj, mes tyre lind një konflikt i nxehtë, që degjeneron në dhunë fizike.

 

 

Zjarr Tv Ad