Kakaland!

0
284
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Ylli Manjani

Ja dhe kryeqyteti proto-indo-europian me gjuhë 6000 vjeçare. I vetmi në Europë që ndahet në mes nga lumi i kakës. I vetmi që i bën njerëzit të jetojnë kulla të larta dhe të bashkëjetojnë me erën e kakës kolektive.

Si ai që ha mish e mocarela, si ai që ha domate e fasule, në lanë e hedh pasurinë. Në ajër e lëshon erën… Kaka e Lanës na mëson të gjithëve barazinë para halesë ku përmjerim. Apo edhe kjo është tradhti?!

Ju votoni për kakanjosët që qeverisin dhe jeni patridiotë, ne që thithim erën e kakës që se fusin as nëpër tuba jemi tradhtarë!!! Hani kakë e shisni pordhë pra!

*Pas këtij shënimi të Manjanit në Fb, reagoi publicisti Agim Xhafka që e përmblodhi me një fjalë të vetme: Kakaland! Komenti i tij i gjetur mori miratimin e menjëhershëm të juristit të njohur.

Zjarr Tv Ad