Kuvendi rrëzon 3 dekrete të presidenti Meta

0
20
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kuvendi ka rrëzuar ditën e sotme (18 qershor) tre dekrete të presidentit Meta.Dekretet janë rrëzuar me 81 vota kundër dhe 17 pro.3 dekretet kanë të bëjnë me ndryshimin për ligjin e TVSH-së për jahtet, aktivitetet e turizmit detar dhe prokurorimet në fushën e mbrojtejes se sigurisë.

Më herët Komisioni i Ekonomisë dhe Financave nuk i mori në konsideratë vërejtjet e Presidentit për 3 ligje që kanë të bëjnë me taksa dhe investime, duke i kaluar ato pa ndryshime.Kreu i Shtetit pas këtij momenti i ashpërsoi tonet me Kuvendin, duke e cilësuar procedurën si korrupsion legjislativ.Madje ai i kërkoi SPAK të hetojë procedurën nga propozimi i ligjit e deri tek miratimi i tyre.

Zjarr Tv Ad