Maestro i bën lutje të hapur Big Brotherit për tu pajtuar me Luizin duke i bërë bashkë në…..

0
936
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Luizi dhe Armaldo kanë pasur një shoqëri shumë të ngushtë gjatë gjithë Big Brotherit. Ata kan qenë të preferuarit e publikut për batutat që shkëmbenin me njëri tjetrin por edhe për zënkat e tyre me humor.

Luizo dhe Armaldo kanë pasur njohje dhe jashtë Big Brotherit ku Armaldo ka marrë pjesë në Kor kur Luizi ka kënduar në Eurovizion. Kjo gjë ka ndihmuar që të jenë të afërt me njëri tjetrin.

Luizi dhe Armaldo kanë vendosur dhe pseudonime gazmore me njëri tjerin ku Maestro i thirrte Luizit me emrat Luli Lulushi ndërsa Luizi Armaldos Amarildo, Zar, etj.

Para 2 javësh në shtëpi erdhi zarfi i kuq dhe Olta do të zgjidhte 3 konkurentë në nominim. Armaldo duke ndjerë frikën se do ishte në nominim me Kiarën dhe Luizin dhe do kishte frikë nga dalja ka ndërruar krah duke u bër me Oltën.

Kjo ka acaruar shumë Luizin që i ka thënë Servil disa herë. Më pas kur Armaldo vendosi qeleshe Luizi i ka thën hiqe se atë e kan mbajt burrat dhe jo Servila. Pas kësaj Armaldo është viktimizuar duke thën se i është prekur burrëria.

Pas kësaj ka pasur debat të fortë dhe Luizi ka vendosur të mos i flas më. Kjo gjë ka sjell ftohje mes tyre. Maestro ka tentuar disa her afrohet por është refuzuar nga Luizi.

Gjatë një bisede me Kristin Maestro i penduar ka thën që shpreson ti bëj për darkë Arbana sic ka bër Luizin me Tean apo Oltën me Efin në mënyrë që të pajtohen. Kjo ka qenë një ofertë e hapur për pajtim nga Maestro

Zjarr Tv Ad