Makina bën spektakël në Tiranë në mes të ditës

0
726
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

https://www.youtube.com/watch?v=OgT93vrElJM
Një video, e cila po qarkullon në rrjetet sociale tregon një drejtues mjeti që bën spektakël në një rreth rrotullim në Tiranë. Dhe këtë, drejtuesi e bën në mes të ditës dhe në një moment kur rruga është e hapur për lëvizjen e automjeteve, duke vënë në rrezik kalimtarët, po aq sa edhe mjetet e tjera.

Zjarr Tv Ad