Meta: Kuvendi lë për të dëshiruar partitë të fusin në lista intelektualë

0
859
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Meta: Kuvendi lë për të dëshiruar partitë të fusin në lista intelektualë

“Do të dëshiroja që të gjithë forcat politike në zgjedhjet 2017 të përfaqësohen me sa më shumë intelektualë dhe akademikë në mënyrë që fuqia e mendimit të tyre të mos vijë vetëm përmes ekspertizës, por të një pjesëmarrje më aktive në vendimmarrje”.

Ky ishte mesazhi i kryetarit të Kuvendit, Ilir Meta për të gjitha partitë politike gjatë nënshkrimit të një marrëveshje bashkëpunimi me rektorin e Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni.///

Kryetari i Kuvendi Ilir Meta, duke folur gjate mbledhjes se Konferences se Kryetareve, e zhvilluar vetem mes tij dhe kryetareve te grupeve parlamentare, pasi kreret e komisioneve nuk jane votuar ende ne Parlament.

mynyr-koni

Zjarr Tv Ad