Mjeku habit me deklaratën: 4 në 10 meshkuj shqiptarë janë të paaftë për të riprodhuar

0
361
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Shkëlqim Balili, mjek obseter gjinekolog i ftuar në “Shqipëri Live” ka folur në lidhje me vështirësitë që çiftet shqiptare hasin për të mbetur shtatzanë.

Mjeku tregoi se problemi më i madh është te meshkujt sesa tek femrat.

Gjinokologu u ndal në statistika edhe për meshkujt shqiptarë, ku i kategorizoi si problematikë në riprodhim. Ai tha se e kanë spermën të dopbët dhe jo shumë të shëndetshme.

“Meshkujt shqiptarë kanë probleme në spermën, 4 në 10 shqiptarë janë të paaftë për të riprodhurar”, tha mjeku Balili.

Zjarr Tv Ad