Ndihma për zjarret në Greqi/ Drishti: Ne si komshinj ju dërgojmë të fala dhe…

0
143
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Zjarrfikësit në Greqi po luftojnë me tri fronte të mëdha zjarri për ditë radhazi. Zjarrfikësit nuk mund ta ulin ende nivelin e alarmit për pyjet e përfshira nga zjarret në perëndim të Athinës.

Shumë shtete i kanë ardhur në ndihmë Greqisë për të shuar zjarret që kanë përfshirë prej ditësh tashmë Greqinë.
Më poshtë lista e shteteve që kanë ndihmuar Greqinë:


Shqipëria nuk shihet në listë e pikërisht lidhur me ktë ka reaguar regjisori Ismet Drishti teksa shkruan:

Shtetet që falenderohen nga Grekët për ndihmat.
Ne si komshinjtë të mirë u dërgojmë “të fala” dhe SABËR!
Ata kanë gjithë të drejtën e zotit që të na dërgojnë 🖕

Zjarr Tv Ad