Pas rrefimit qe beri Luizi Arber Hajdari merr vendimin e rendesishem

0
1440
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Pas rrefimit qe beri Luizi Arber Hajdari merr vendimin e rendesishem

Pjesëmarrësi i Big Brother VIP 2 Luiz Ejlli, ka qenë në ep.iqendër të mediave për shkak se ai tregoi se v.uan nga një sem.unje e rrallë e cila mund të ku.rohet vetëm në 11 klinika në botë.

Luizi i tha Kiarës se kishte ardhur në Big Brother për të fituar dhe me paratë do kur.ohej.Luizi i tregoi Kiarës për se.un.djen dhe iu lut asaj që në dhomën e rrëf.imit të thotë që ai e kishte fjalën për një ‘shok’.

Por kamerat e ‘Vëllait të Madh’ kanë kapur gjithçka. Luizi nuk e di se sa bu.jë ka bërë ky fakt.Madje edhe Prime i djeshem u hap me këtë lajm.Opinionisti Arbër Hajdari, i njohur për bam.irësi, lidhur me rastin e Luizit u shpreh se ai do ta ndihmojë që të ku.rohet.

‘Natyrisht që do ta ndihmojmë’, u shpreh Arbëri. ‘Të gjithë ne duhet ta ndihmojmë’, nënvizoi ai.

Zjarr Tv Ad