Shi dhe erë e fortë, pezullohet për dy ditë lundrimi në Portin e ShëngjinitMoti i keq me shi dhe erë të fortë, ka sjellë probleme ne Portin e Shëngjinit.

Prej mëngjesit të ditë së sotme, kapiteneria e portit ka pezulluar lundrimin për anijet e peshkimit dhe mjetet e vogla detare. Aktualisht dallgëzimi në det është 5 deri në 6 ballë në drejtim jug/lindje, por kushtet atmosferike pritet të pëkeqësohen në orët në vazhdim.

Për këtë arsye lundrimi do të jetë i bllokuar për dy ditë me radhë, deri në përmirësimin e kushteve atmosferike.