“Shullazi” në Apel, shtyhet seanca për më 4 shkurt

0
8
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Është shtyrë seanca e parë në Gjykatën e Apelit në ngarkim të Emiliano Shullazit dhe bandës së tij. Shkak për shtyrjen e seancës është bërë një nga të pandehurit, Blerim Shullazi, i cili ka ndërruar avokat.

Avokati i ri i Shullazit, kërkoi kohë që të njihej me dosjen dhe të bënte mbrojtjen e klientit të tij. Ndërkohë që seanca e radhës do të mbahet me 4 shkurt ora 09:30.

Gjithashtu, mësohet se nuk është bërë njoftimi i një prej viktimave të procesit, Jano Zakës, biznesmenin që dyshohet se ka kërcënuar grupi. 

Zjarr Tv Ad