Taulant Balla, valle treshe për votat në Fier

0
85
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

I dërguari politik i PS-së në Qarkun e Fierit, Taulant Balla, nuk përton të hedhë pamje nga aftësitë e tij poliedrike si njeri i punës. Mbjell lule, prashit, pret dërrasa me sharrë krahas marangozit, shtron pllaka…

Por është edhe njeri i qejfit dhe haresë. Mbrëmjen e 12 prillit, nën tingujt e himnit të fushatës së PS-së për zgjedhjet vendore të 14 majit, ai nuk përtoi të kërcejë me një zonjë në moshë, banuese në qytetin e Fierit. Dhe jo vetëm kaq. Fton në kërcim edhe një të dytë për të kërcyer treshe, në muajin e fushatës zgjedhore kur popullit i kërkohet të votojë, dhe në këmbim i jepet gjithçka që dëshiron.

Zjarr Tv Ad