Zbulohen mbrojtja qe kryen shega tek meshkujt

0
832
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Shega është një frut shumë i preferuar nga personat, të cilët kërkojnë të kenë një organizëm të shëndetshëm.

Sipas shkencëtarëve izraelitë, burrat që pinë një gotë me lëng shege në ditë, jo vetëm mbrohen nga kanceri i prostatës, por edhe rregullojnë sistemin e tyre sistolik, punën e zemrës dhe presionin e gjakut.

Katër gota me një lëng të tillë do të plotësonin 50 për qind të nevojave tuaja ditore për Vitaminën C. Kështu ajo ndihmon jo vetëm në shumëprocese trupore, por shton edhe rezervat e vitaminave në organizëm.

Ndërkohë përveç lëngut një efekt të ngjashëm ajo ka dhe në momentin që vilet, konsumimi i saj ndikon jashtëzakonisht mirë edhe në uljen e peshës trupore.

Zjarr Tv Ad