360° Gradë -NISHANI ZGJEDHJET NË 18 QERSHOR OPTIMIST SE DO ZGJIDHET NGËRÇI POLITIK

0
589

Kreu i shtetit Bujar Nishani, ka zgjedhur fshatin Dervician në Dropull, të kalojë festojë Pashkën Ortodokse, mes besimtarëve të minoritetit grek.I shoqëruar nga kryetari i Bashkisë së Dropullit Andrea Decka, presidenti Nishani, ka vizituar fillimisht kishën e fshatit Dervician nga ku ka ndezur edhe një qiri që simbolizon Ringjalljen e Krishtit.Pas disa minutash pritjesh në ambientet e brendshme të kishës nga dhe ku është njohur me historinë e moçme të kësaj kishe në afërsi të qendrës së Dervicianit, kreu i shtetit ka uruar besimtarët ortodoksë në një prononcim për mediat.///

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion