Ana Martin, ‘nëna’ e yjeve të telenovelave meksikane

0
471

Nuk ka ndryshuar asgjë. Thjesht kam mbushur 71 vjeç dhe nuk më shqetëson aspak’. Dhe kështu Ana Martin i la të gjithë me gojë hapur në shfaqjen e saj të parë në publik, pas vendimit për tu shkëputur nga televizioni. Aktorja që ka luajtur në 76 telenovela meksikane që prej vitit 1965 dhe u bë e dashur për publikun shqiptar, u shfaq me 15 kg më pak.

‘Asgjë ka ndodhur. Mora pushimet dhe reshta së ngrëni. E kam shëtitur shumë’ – u shpreh ajo. 71 vjeçarja paralajmëron se do të vijojë ti qëndrojë strikte regjimit të saj.

Publiku shqiptar u bë I njohur me Ana Martin, në rolet e saj më të dashura si ‘Dashuri dhe Tekila’, ‘Kujdes nga engjelli’, ‘Sorteliego’ e shumë të tjerë.