Dosjet VIP, Arta Marku firmos ndryshime në Prokurorinë e Krimeve të Rënda

0
235

Kryeprokurorja e komanduar e Përgjithshme, Arta Marku vijon ndryshimet në prokurori. Objekt i ndryshimeve të tjera, sërish është Prokuroria e Krimeve të Rënda.

Ndryshimet më të fundit lidhen me kalimin e prokurorit Genti Osmani, nga sektori i Trafiqeve kaloi te linja e Korrupsionit dhe Hetimit Pasuror. Osmani është një nga prokurorët me karrierë në këtë fushe dhe anëtar i grupit hetimor të dosjes “Tahiri” dhe anëtar i grupit hetimore te dosjes “Babale”.

Njëkohësisht Osmani do vazhdojë të jetë dhe Zv/Drejtues i Krimeve të Rënda.

Kurse Anton Martini kalon te sektori i Trafiqeve. Anton Martini, është një prokuror karriere që ka hetuar disa dosje të rëndësishme në këtë prokurori.

Linja e prokurorit Besniku Muçi mbetet e palëvizur. Arenc Çela i shtohet kësaj linje pas largimit nga drejtimi i sektori i hetimit pasuror.