“Fluturimet Vlorë-Itali dhe Vlorë-Greqi” Rama: Aeroporti i Vlorës çmimet më konkuruese

0
197

Edi Rama ndodhej në qytetin bregdetar të Vlorës nga ku ka folur për impiantin e përpunimit të ujrave, midis të tjerash nuk ka lëne pa përmëndur aeroportin e Vlorës i cili do të jetë një investim masiv në funksion të zhvillimit të ekonomisë përmes turizmit por jo vetëm është shprehur Rama.

Kryeministri ka thënë së për projektin e aeroportit është mbështetur tek shifrat e levizjeve jo vetem të qytetarëve por edhe në fluksin e larmishëm të emigrantëve në deklaraten e tij Rama ka premtuar që do jenë çmimet më konkuruese në treg dhe se projektet nuk mbarojnë me kaq për Vloren por jo vetëm.