Forca Detare shpëton peshkarexhen me 4 persona në bord në afërsi të Llamanit

0
227

Forca Detare shpëton një peshkarexhe me 4 persona në bord në afërsi të Llamanit. Peshkarexha “Andi 2” me tonazh 100 ton kishte kërkuar ndihmë në QNOD. Anija e Forcës Detare “Bora” shkoi në vendngjarje duke u ardhur në ndihmë ekuipazhit dhe peshkarexhes. Peshkarexha me probleme në motorr u ankorua në bazën e Porto Palermos.