Nishani: Qeveria Rama po përgatit skemën për manipulimin e zgjedhjeve

0
230

Ish-presidenti Bujar Nishani ka komentuar mbledhjen e të dhënave personale që po bën Qeveria Rama ndaj shqiptarëve.

Nishani shkruan në faqen e tij në Facebook, se qeveria po përdor shkollat e spitalet për të mbledhur këto të dhëna.

Sipas tij, gjithçka bëhet me një synim të qartë, manipulimin e zgjedhjeve.

Postimi i plotë i Bujar Nishanit

Qeveria shqiptare urdhëron marrjen e të dhënave personale të shqiptarëve duke përdorur shkollat dhe spitalet.

Qëllimi: manipulimi i zgjedhjeve !

Një skandal që nuk mund të ndodh në asnjë vend normal.

Bota demokratike duhet ta dënoj këtë praktikë autoritariste.