Po pagëzonte njerëzit në liqen, krokodili del nga uji dhe shqyen pastorin

0
201

Një krokodil gjigant ka dalë nga liqeni dhe ka kafshuar një pastor teksa po pagëzonte disa besimtarë.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Etiopi, në liqenin Abaya, ku po pagëzoheshin rreth 80 besimtarë.
Banorët vendas thanë për BBC se krokodili kërceu nga uji dhe kafshoi pastorin, më pas iu sul një personi tjetër.

Pavarësisht përpjekjeve, ata nuk mundën t’i shpëtonin jetën, por duke përdorur një rrjetë peshkimi arritën të merrnin trupin e pajetë që krokodili po tërhiqte brenda liqenit.