Publikohen videot porno të ish-lojtarit të Liverpool me gruan e tij

0
755

Publikohen në internet disa video “me pullë të kuqe” të ish-futbollistit të Liverpool, Jermaine Pennant. Flitet se 35-vjeçari i ka nxjerrë vetë online këtë seri videosh “hard” të xhiruara me gruan e tij Alice Goodwin, 32 vjeç. Ato janë publikuar në një faqe pornografike dhe shihen vetëm kundrejt pagesës prej 6 sterlinash (6,77 euro) për minutë. Jermain është treguar i kujdesshëm duke mos e nxjerrë në asnjë moment fytyrën e tij, por dora e tij me tatuazhin “Love” duket qartë. Pennant është martuar me Alice në majin e 2014-ës pasi ka lënë për të fejuarën lara Murphy, mamaja e djalit të tij. Vetë Pennant tha se nuk ishte një aktor filmash porno dhe se nuk kishte dijeni për videot e publikuara.