Basha: Ky është fundi i qeverisë-bandë

0
2

Kryetari i opozitës Lulzim Basha ka publikuar sot, fotot e protestës së fuqishme të qytetarëve dje në Tiranë, për të përforcuar mesazhin se nuk ka për të pasur kompromis me qeverinë – bandë.

“Ky është fundi i qeverisë-bandë të kapur duke vjedhur zgjedhjet me kriminelët, kërcënimi nr.1 për demokracinë, sigurinë, mirëqenien, ka shkruar Basha në Twitter. – Nuk ka kompromis me ëndrrën tonë “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, me standardet europiane për zgjedhje të lira, drejtësi dhe ekonomi të lirë!”