“Dil jashtë bashkë me gishtin”, Rama i sulet studentes

0
38
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Teksa është duke u zhvilluar një tjetër takim prezantues për Paktin për Universitetin, është shënuar një incident mes kryeministrit Rama dhe një studenteje në sallë. Rama pas kundërshtive dhe pyetjese të vajzës, e ka nxjerrë atë jashtë pasi sipas tij po thyente rregullat e bashkëjetesës.

Rama: Mos më ndërprit fjalën, dil jashtë

Studentja: Nuk mund të më nxjerrësh dot jashtë sa kohë që paguhesh me taksat e mia

Rama: Është legjendë urbane që ligji për Arsimin e Lartë favorizon privatin. Kush çohet dhe ngre gishtin pa respekt, del jashtë bashkë me gishtin. Ju duhet të gëzoheni për faktin që për herë të parë jeni dëgjuar nga ana e qeverisë.

Zjarr Tv Ad