Dokumenti / Ja vendimi që vrau dy fëmijë

0
984
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Dokumenti / Ja vendimi që vrau dy fëmijë

Ky është vendimi Gjykatës së Shkallës së Parë Kavajë që i tha të drejtë karburantit në pronësi të familjes së shefit të kabinetit të ministrit Haxhinasto të heqë barrierat mbrojtëse në rrugë.

Vendimi mban datën 29 Mars 2011 dhe firmën e gjyqtarit Luan Lusha.

Sipas këtij vendimi, pranohet kërkesa e shoqërisë “Pienvis” me pronar Pilo Keri për pezullimin e punimeve në rrugën Plepa-Golem për bllokimin e hyrje-daljeve në Karburant.

Ishte pikërisht mungesave e këtyre barrierave që çoi në aksidentin tragjik të së shtunës ku vdiqën dy fëmijë 3 dhe 5 vjeç, motër e vëlla./ DITA/

vendim gjykate shkalla e pare

Burimi : / Javanews.al


Zjarr Tv Ad